Testmedelande

Testmedelande

Butiker 10:00 - 19:00
Parkering 06:00 - 01:00
Öppettider entréer 09:00 - 20:00
Butiker 10:00 - 19:00
Parkering 06:00 - 01:00
Öppettider entréer 09:00 - 20:00
Gallerian stockholm

Kläder & Mode

Finns det något roligare än att uppdatera garderoben med nya kläder och skor? Upptäck Gallerians stora utbud inom kläder och mode. Här finns något för alla. Vare sig du gillar den klassiska stilen eller letar efter de senaste trenderna.

Köp jeans i city

De perfekta jeansen kan vara svåra att hitta. I Gallerian finns ett oslagbart utbud som passar både jeansnörden och dig som kanske inte är riktigt lika nördig, men verkligen vill ha ett par välsittande jeans. Hos Carlings stockholm och i Levi´s Store stockholm hittar du denim och kläder för både dam och herr.

Kläder från olika märken i Gallerian

Välkända varumärken och en klassisk stil får en osökt att tänka på MQ Marqet stockholm. Här kan du köpa både dam- och herrkläder samt accessoarer från populära svenska och internationella klädmärken.

 

Letar du efter en ny klänning till helgen eller en ny stickad tröja ska du definitivt besöka Vila Clothes stockholm, Vero Moda eller Bikbok stockholm. Här finns prisvärda och snygga kläder för de flesta tillfällen. Alltid med trend och design i fokus.

Kläder till både festen och kontoret

Att hitta kläder till speciella tillfällen kan vara en utmaning, men på Brothers finns allt. Vare sig du behöver en ny kostym till bröllopet eller studenten, eller kanske en ny skjorta till arbetsintervjun så finns det i butiken i Gallerian.

Underklädesbutiker i Stockholm

Glöm inte bort kläderna du bär närmast kroppen. På Calzedonia stockholm, Intimissimi stockholm och Twilfit by Change stockholm hittar du underkläder, sovplagg och strumpbyxor av hög kvalitet och modegrad. Personalen finns alltid redo för att hjälpa dig hitta det du letar efter.

Skoaffärer i city

Nya boots, sneakers eller kängor finns alltid hos oss i Gallerian. Här hittar du flera butiker med fokus på skor. JD Sports och Footlocker stockholm är ett måste för alla som älskar sneakers. Om du letar efter klassiska skor ska du besöka klassiska Rizzo butik stockholm, där du hittar skor för både dam och herr. På DinSko finns skor för hela familjen.